Loading...

Beton

Beton

Sinds wij aan de Lozerweg zitten hebben wij ook een betoncentrale in ons bezit. Wij kunnen hier allerlei soorten mengsels voor u draaien. Onze betonproductie staat onder toezicht van onze eigen betontechnoloog.

Onze populairste mengsels: Vloerenspecie (0-2), Gestabiliseerd zand (0-2), Parelgrindbeton (0-16) voor funderingen, Stampbeton (0-16) voor bijvoorbeeld het stellen van stoepbandjes en Waterdoorlatende beton (0-5). Wij hebben ook cement in bulk. Deze is te laden via een wormwiel dat hoog genoeg is voor uw vloerenwagen. Middels onze geijkte weegbrug weten wij exact hoeveel u geladen heeft.

Verder hebben wij ook onze eigen blokkenproductie waar wij stapelbare megablokken produceren. Op het moment maken wij de volgende maten: -160x80x80, met alle deelmaten. -160x80x40, met alle deelmaten. -160x40x40, met alle deelmaten. -Nokloze varianten.

Alle mengsels kunnen worden bezorgd of afgehaald. De mengsels zijn namelijk droog genoeg voor transport. Wij kunnen voor u uittellen hoeveel blokken u nodig heeft! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk al onze producten nu in onze webshop voor particulieren!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait met anonieme analyses van ons webverkeer.

Shopping cart

close